Sposób przygotowania

Miód i cukier rozpuścić, wystudzić. Wsypać sodę, amoniak, przyprawę, dodać jajka, mąkę wymieszaną z kakao. Ciasto dokładnie wyrobić i odłożyć na pół godziny w chłodne miejsce. Następnie ciasto rozwałkować na grubość 1/2 cm. Wykrawać ciasteczka, układać na blaszce. Piec około 15 minut w temp 170 stopni. Po upieczeniu polukrować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo ładne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    świetne do robienia z dziećmi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    piękne i na pewno smaczne !
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !