Sposób przygotowania

Do mięsa jak na kotlety mielone dodać namoczoną bułkę i zeszklona cebulę, jajo,pieprz, chilli, sól i przyprawę. Wyrobić. Zrobić farsz - pieczarki pokrojone, marchewka starta, cebula posiekana i por - podsmażyć na oleju. Farsz wyłożyć na mięsie,zwinąć,otoczyć tarta bułką, dać na blachę i piec ok 1 godz.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    na pewno jest bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Taka pieczeń dobra też na zimno z razowym chlebem i keczupem!
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczna :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wygląda rewelacyjnie i pewnie jest smaczna zarówno na ciepło, jak i na zimno:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !