Sposób przygotowania

Jedna galaretke rozpuscic w szklance wody.Truskawki rozmrozic. Z bialek jaj ubic piane, a zółtka utrzec z cukrem i maselkiem na gladka mase.Dodawac po jednej lyzce twarogu caly czas mieszajac. Gdy juz caly twarog znajdzie sie w masie dodac ubite bialka i delikatnie polaczyc z masa.Dodac galaretke, ktora rozpuscilismy w szklance wody. Na spod biszkoptowy wylozyc mase serowa, ulozyc truskawki i calos zalac druga galaretka. Wstawic do lodowki na minimum 2 godziny

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !