Sposób przygotowania

PRZYGOTOWANIE:
Pieczarki (chestnut mushrooms) opłukać, pokroić na plasterki. Poddusić na patelni przez ok. 10 min z dodatkiem łyżeczki masła. Doprawić solą i pieprzem. Jaja posiekać widelcem, wymieszać z majonezem, doprawić do smaku (można zaostrzyć smak musztardą rosyjską)*. Chleb smarować z obu stron. Przełożyć roszponką, sałatką jajeczną, dodać plasterki grzybów. Posypać drobno posiekanym szczypiorkiem i cebulką.

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie kNpki a nie tylko wędlina-nuda
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Super smaczny i pożywny \"piętrowiec\"-kanapka.
  • 0
    363
    Opublikowano

    Kejti

    Fajne śniadanie :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !