Aktualności Doradcy Smaku

original

Doradca Smaku II, odc. 28: Sałatka z ryżem jak u Mamy

 

Ryż najczęciej serwujemy na ciepło w postaci risotto lub jako obiadowy dodatek do mięs i ryb. Możemy go jednak serwować na zimno, np. w sałatce. Dzięki temu będzie ona bardzo sycąca. Dzisiejszy przepis to smakowite wspomnienie Michela Morana z dzieciństwa. A jakie są Wasze ulubione potrawy, które przyrządzała dla Was Mama?

 

Czy wiesz, że... Przygotowanie domowego majonezu jest bardzo proste i może zająć jedynie 5 minut. Jeżeli jeszcze nie próbowaliście koniecznie wypróbujcie przepis z dzisiejszego odcinka.

 

Aby zobaczyć przepis kliknij TUTAJ

 

10

Zapraszamy na Konkurs "Odkryj smak odcinka"

 

11

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz