Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Karkówkę umyć, osuszyć, pokroić w plastry grubości 2cm i oprószyć solą i pieprzem. Odstawić na 2 godziny. Następnie plastry mięsa obtoczyc w keczupie i ulożyć na blasze bez tłuszczu. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Cebulę i pieczarki pokroić w półplasterki i podsmażyć na oleju. Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Po około 30 minutach pieczenia mięsa, wyjąć go, ułożyc na nim podsmażone z cebulą pieczarki, posypać bazylią i serem. Na wierzch nałożyć po łyżce majonezu i włożyć do piekarnika na 25 do 30 minut. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    zapowiada się pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszny obiadek:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smakowicie sie zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    lubie kjarkowke
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Królewskie danie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    romanrafal

    cudeńko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !