Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

fasola szparagowa z wody

5.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa
1 kg
cukier
1 dag
sól
1 dag
Sklep Prymat
Bułka tarta klasyczna Prymat
2 dag
masło
4 dag

Przepis i sposób przygotowania na: fasola szparagowa z wody

Wodę zagotować z sola i cukrem. Fasole wypłukać po odcinać końcówki, oczyścić z włókien. Tak przygotowana fasole gotować we wrzącej wodzie pod przykryciem. Odcedzić. Fasole podawać ze zrumieniona buka lub tylko z dodatkiem masła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernadetta2 02.08.2011 14:51
dietetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak