Sposób przygotowania

Koperek posiekać, wymieszać z sokiem z cytryny, oliwą, pieprzem, solą. Filety natrzeć marynatą. Smażyć na rozgrzanym oleju. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam wszystkie ryby
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre z koperkiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona ryba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    zawsze widziałam tylko wędzonego halibuta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !