Sposób przygotowania

1. Filet z kurczak lekko rozbijamy posypujemy solą i odstawiamy do lodówki na 15 minut .
2. Nacinamy kieszonkę i wkładamy po plasterku żółtego sera i łyżeczka natki pietruszki.Nacięcie spinamy wykałaczkami .
3. Jajka rozmącamy w talerzu ,w dwóch następnych wsypujemy bułkę i mąkę .Kotlety panierujemy najpierw w mące jajku i bułce.
4. Smażymy na gorącym oleju około 6 minut z każdej strony .pod koniec smażenia przykrywamy pokrywką na 2 minuty i zmniejszamy ogień .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    coś dla seromaniaka :o)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smaczniie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawa nazwa i ciekawe danie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Pycha -wiem bo już wypróbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !