Sposób przygotowania

Schab kroimy w plastry,które rozbijamy dość cienko.Oprószamy solą i pieprzem.Na każdy plaster mięsa nakładamy plaster szynki i sera.Ser smarujemy cienką warstwą masła.Zwijamy jak roladki i przekłuwamy wykałaczkami.Panierujemy w jajku i tartej bułce i obsmażamy na patelni.Przekładamy do garnka podlewamy dwiema szklankami wody z kostką do sosów i dusimy pod przykryciem na małym ogniu az wytworzony sosik zgęstnieje.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    apetyczne roladki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    dokładnie roladki są wspaniałe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !