Sposób przygotowania

pieczarki drobno pokroić i razem z posiekaną cebulą udusić na maśle. Smietanę połączyć z łyżką mąki i wlać do pieczarek. Dodać pieprzu oraz soli. Dusić chwilę na wolnym ogniu, pod koniec dodać dwa rozmącone żółtka. Okrągłe bułeczki naciąć z wierzchu, nieco wydrążyć i włożyć nadzienie z pieczarek. Zacisnąć otwór, by wyglądały jak całe, posmarować masłem, ułożyć na blaszce i wstawić do piekarnika. Gdy się zrumienią podawać gorące.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !