Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować po ugotowaniu pokroić na plasterki , posypać przyprawami i bułką tartą przekładamy do formy gdzie się zapiekane zapiekanki, posypać rodzynkami i groszkiem , polewamy śmietaną roztrzepaną z chrzanem i jajkami . Jeszcze tylko serem startym i zapiec w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    zapiekanka łatwa, można się skusić by ją zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !