Sposób przygotowania

Najpierw gotujemy buraki , potem je obieramy i wydrążamy środki , rozmoczyć 5 dag bułki w mleku , odciśnij i zmiel. W osobnych garnkach gotujemy śliwki i morele , potem odcedzamy i przecieramy przez sito , łączymy z bułką , dodajemy rodzynki ,żółtko i przyprawiamy i tym farszem napełniamy buraki , zalewamy śmietana i zapiekamy .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    o buraczki, ktore bardzo lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie buraczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !