Sposób przygotowania

Groszek konserwowy miksujemy blenderem (razem z zalewą z puszki), dodajemy do wywaru drobiowego i dalej miksujemy. Wstawiamy na ogień i zagotowujemy, mąkę ziemniaczaną mieszamy ze śmietaną i żółtkiem, wszystko roztrzepujemy ze sobą, dodajemy zahartowane do zmiksowanego groszku, przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i Kucharkiem, posypujemy koperkiem. Podajemy z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Prosta zupa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo apetyczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    robię podobną-jest pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !