Sposób przygotowania

Fileta rozbić tłuczkiem, doprawić solą i pieprzem. Gruszki obrać, wyjąć gniazda nasienne, pokroić w paski. Na kawałki fileta układać pokrojoną gruszkę, zwinąć mięso z gruszką w środku w rulon, spiąć wykałaczką. Usmażyć na rumiano na maśle, dolać wina, dusić ok. pół godziny. Co jakiś czas podlewać wodą. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    mhhhmm, bardzo apetyczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Margo

    super przepis , też nie jadłem z gruszką
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super, jaki nie codzienny przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    smakowitości;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !