Sposób przygotowania

Ugotować jajka na twardo, obrać ze skorupek. Każde jajko przekrajać wzdłuż na połowę. Wyjąć żółtka. 4 rozetrzeć ze śmietanką, musztardą, zieleniną i przyprawami do smaku. Masą napełnić połówki białek i ułożyć je na liściach sałaty (ściąć plasterek od spodu, żeby leżały równo). Posmarować połówki jajek majonezem, Pozostałe żółtka przetrzeć przez sitko i ostrożnie posypać powierzchnię jajek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prawdziwie wiosną zapachniało
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Myślę, że na Wielkanoc będą jak znalazł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    o jakie pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !