Sposób przygotowania

Z chleba odkrawamy piętkę, wydrążamy środek, wykładamy serem.Wkładamy do piekarnika na moment, do czasu rozpuszczenia sera. Parówkę gotujemy, wkładamy do chlebka, polewamy ketchupem, musztardą i majonezem.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Chleb powinien mieć same \"piętki\" ! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pomysłowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    ciekawe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    kromka z parówką, smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    przepysznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ajam

    Zrobiłam. Super.. :) polecam, bardzo smaczne.:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne są też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !