Sposób przygotowania

Wołowinę kroimy w małe kawałki i wkładamy do blendera - zmiksowane mięso wykładamy na talerzyk robiąc wgłębienie.Jajko sparzamy wrzątkiem ,oddzielamy białko a żółtko umieszczamy we wgłębieniu.
Warzywa i grzybki kroimy w drobną kosteczkę i podajemy z tatarem.
Przyprawiamy wg własnego smaku i uznania.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dobrze ze była chusteczka w pobliżu i szybko wytarłem tę ślinę. Ide też zrobię, ale teraz spróbuję z oliwkami :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj...tatara uwielbiam... smacznego.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pięknie wygląda!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Tatar polski , nasz wołowy,na surowo bardzo zdrowy. Z polędwicy jest zrobiony, dodatkami obłożony.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszniutki
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nigdy nie jadłam, a wygląda całkiem dobrze;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    idę na wesele ciekawe czy będzie tatar
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczny że aż ślinka leci
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Widzę, że Twój tatar znalazł bardzo wielu zwolenników.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo lubię tatara
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    nie przepadam za tatarem, ale ten jest kuszący
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tatar to chętnie zjem
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    oj lubimy lubimy :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !