Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

boczek duszony z konentratem pomidorowym do fasolki po bretońsku

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek parzony
30 dag
koncentrat pomidorowy
1 op.
czosnek
3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: boczek duszony z konentratem pomidorowym do fasolki po bretońsku

Boczek pokroić w paski, smażyć na patelni, dodać drobno pokrojony czosnek, aby wydobyć smak czosnku, dodać koncentrat pomidorowy, dodać małą ilość wody, zagotować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak