Sposób przygotowania

1. Kapustę szatkujemy i przesmażamy na oleju około 5 minut .Dodajemy do niej rozpuszczona w 3 łyżkach wrzątku kostkę rosołowa .Doprawiamy cukrem i sokiem z cytryny .wrzucamy posiekany koper.
2. Mieszamy .Ziarna sezamu prażymy na suchej patelni i posypujemy kapustę przed podanie.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ciekawy sposób na pekinkę:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    muszę wypróbować
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    w takim wydaniu kapustki nie znałam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    prosta i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !