Sposób przygotowania

Parówki obieramy z osłonek. Każdą parówkę przekrawamy na dwie części. Na każdym końcu nacinamy krzyżyk tak ok 1,5-2 cm. Cebulę kroimy w paseczki. Margarynę roztapiamy na patelni dodajemy parówki i cebulkę. Smażymy co jakiś czas przewracając koziołki. Przyprawiamy solą. Gotowe podajemy z cebulką i pieczywem. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    nie robiłem z cebulką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    coś dla dzieci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ale fajne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super te koziołki
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetne koziołki
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wygląda apetycznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !