Sposób przygotowania

Osiem jajek ugotować na twardo.Kajzerkę namoczyć w mleku.Cebulę obrać i pokroić w kostkę.Natkę posiekać.Mięso wymieszać z odciśniętą kajzerką,cebulą,musztardą i natką pietruszki.Doprawić solą i pieprzem i dodać do masy jedno jajko.Masę mięsną podzielić na osiem części.Obrane jajka otoczyć masą mięsną,formując ją na kształt jajek.Smażyć ze wszystkich stron na gorącym oleju około 20 minut.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    mam podobny przepis w swojej księdze. U mnie nazywa się to szkockie jajo :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    ciekawe;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !