Sposób przygotowania

Schab najpierw nacieramy sola a potem pieprzem i odstawiamy na godzinkę , następnie kładziemy ten schab na folii aluminiowej , na nie dużym kawałku . Schab skrapiamy winem zawinąć i piec godzinkę Groszek konserwowy wykładamy na podłużny półmisek i schab kładziemy układamy na tym zielonym groszku , następnie żelatynę rozpuszczamy w rosole , nie koniecznie to musi być rosół , może to być wywar warzywny itp. gdy napęcznieje , podgrzać , i tak tą tężejącą galaretkę zalać schab a paprykę możemy ozdobić na samej górze paseczkami układamy na schabie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !