Sposób przygotowania

Serca myjemy, oczyszczamy a następnie gotujemy w 4 l wody z liśćmi laurowymi oraz zielem angielskim ok 2-3 godzin. Cebulę kroimy w paseczki i szklimy na małym ogniu. Serca kroimy na połówki i wrzucamy do cebulki. Wlewamy ok 1 litr wywaru z serc i dusimy ok 15min. Doprawiamy do smaku pieprzem , solą , paprykami oraz całym opakowaniem przyprawy curry.Dusimy jeszcze ok 15-20 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Mój mąż na pewno zajadałby się tym daniem :)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    no może być niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie lubię podrobów
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    swietne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !