Sposób przygotowania

Mięso płuczemy , dzielimy na kawałki , przyprawy łączymy ze sobą , nacieramy mięso, każdy kawałek i smażymy na tłuszczu , cebulę w krążki i posypujemy cebulę na to mięso. Mięso smażymy a jak nabierze koloru to podlewamy wodą , gdy już będzie miękkie , szykujemy 300 ml. wody w garnku , ten sos z torebki wsypujemy do zimnej wody wstawiamy na mały ogień i cały czas mieszamy aż sos będzie stawał się gęsty. Przed podaniem mięso które dusiło się z cebulką dodajemy do tego już gęstego sosu. Gotowym sosem polewamy mięso.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !