Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić, umyć i ugotować do miekkości w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny cukru. Masło rozgrzać na patelni dodać bułkę tartą i zrumienić. Fasolkę odcedzić włożyć do salaterki, posypać tartym serem i polać masłem z bułeczką. Podawać jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawy pomysł:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczny przepis. Sezon fasolkowy wkrótce się rozpocznie - z pewnością wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    godny wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !