Sposób przygotowania

Mięso pokroiłam wzdłuż scięgien na paski,następnie w kostkę.Opruszyłam solą i pieprzem i obsmażyłam na niewielkiej ilości tłuszczu z cebulką pokrojoną w piórka.Zalałam dwiema szklankami gorącej wody.Wkruszyłam kostki pieczeniowe.Przykryłam pokrywką i dusiłam na małym ogniu.Przygotowałam sos pieprzowy,dodałam do niego śmietanę i wlałam do mięsa.Dusiłam aż mięso bedzie miękkie

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Do takiego gulaszu kluseczki śląskie lub kopytka ... Mm rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    zgadzam się z Misiek-kluski śląskie-najlepiej takiej wielkości jak do bograczu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a klurat dzisiaj mam jest bardzo smaczne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mniam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    musi dobrze smakować !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !