Sposób przygotowania

Do mięsa dodać posiekaną cebulę,sól i pieprz,wymieszać.Z mąki,mleka,sody,roztopionej margaryny i szczypty soli zagnieść ciasto.Rozwałkować je na desce posypanej mąką.Z ciasta wykrawać kąty,na środek każdego ułożyć farsz,skleić brzegi,na wierzchu zrobić2-3 nacięcia,posmarować białkiem.Piec ok.1godziny w temperaturze180stopni.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !