Sposób przygotowania

Dowolne mięsko lub rybę najpierw solimy , pieprzymy , obtaczamy najpierw w mące , potem w jajku . Bułkę tartą wysypujemy na talerz , potem zioła , tymianek i cząber. I tą aromatyczną mieszanką zamieszaną otaczamy po jajku .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    musze sprobowac
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    przyprawy, zioła, bułka ...wygląda na prostą i dobrą panierkę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    szybka a zarazem inna panierka-polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !