Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić w grube plastry i wypłukać. Nastawić do gotowania dodając kostki rosołowe. Po zawrzeniu gotować około 2 minuty, żeby nie były zbyt miękkie.
Pieczarki i cebulkę pokroić w plastry i podsmażyć na maśle i doprawić do smaku.
Paprykę pokroić w prążki i delikatnie poddusić.
Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, układać w nim na przemian ziemniaki, papryka, ziemniaki pieczarki... Wszystko zapiec w piekarniku, na końcu posypując serem żółtym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pyszna ta zapiekanka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !