Sposób przygotowania

Fasolę moczymy w wodzie ok 12 godzin. Po tym czasie zalewamy nową wodą, dodajemy przyprawy i gotujemy na małym ogniu. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę oraz kiełbasę i delikatnie przysmażamy. Dodajemy do zupy i dodajemy koncentrat pomidorowy. Delikatnie mieszamy i zagotowujemy. Smacznego !!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    uwielbiam fasolkę po bretońsku - super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczna i do syta :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam ją, czasem dodaję jeszcze oprócz kiełbaski boczek wędzony
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    tak-to jest to co lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Dawno nie robiłam a bardzo lubię taką fasolkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię fasolkę po bretońsku
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    daaawno nie robiłam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !