Sposób przygotowania

Śledzie kroimy w paski, jaja gotujemy.
Fasolkę odsączamy z zalewy, ogórka kroimy w kostkę, tak jak ugotowane jaja.Wszystko razem łączymy i mieszamy.
Z majonezu, musztardy, jogurtu i przypraw sporządzamy sos, którym zalewamy wymieszane składniki.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    ja też!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Polecam, bo moim gościom naprawdę smakowała.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    chętnie wypróbuję przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny taki śledzik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !