Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI KROIMY W KOSTKĘ, POZOSTAŁE WARZYWA (OPRÓCZ CEBULI)ŚCIERAMY NA GRUBEJ TARCE.DOPRAWIAMY I GOTUJEMY.CEBULĘ POKROJONĄ W DROBNĄ KOSTECZKĘ PODSMAŻAMY NA MAŚLE NA PATELNI.DODAJEMY DO ZUPY.NA KONIEC GOTOWANIA PODBIJAMY ŚMIETANĄ.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Posypać natką lub koperkiem !
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam kartoflanki
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    nie lubię takich rzeczy
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    nie ma jak stare pezepisy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    pysznie wygląda
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    dobra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    kartoflanka-tradycyjnie i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !