Sposób przygotowania

cebule kroimy w piorka i smazymy na margarynie z dodatkiem soli i pieprzu, dodajemy 2 kostki do sosu. Na osobnej patelnie podpiekamy mąke, następnie łaczymy ją z bulionem i przelewamy do cebuli, dodajemy listko i ziele angielskie, dolewamy 150ml wody i gotujemy ciagle mieszjąc, bnastępnie po zagotowaniu dajemy śmietane i gotujemy na wolnym ogniu az zgestnieje. polewamy ziemniaki lub kluski slaskie

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    na pewno smaczny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    smaczny potwierdzam:>
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    o coś takiego właśnie szukam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Prosty i przepyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !