Sposób przygotowania

Nadzienie:
3/4 szklanki brązowego cukru
1/4 szklanki mąki
1 łyżka cynamonu w proszku
1/2 szklanki niesolonego masła, zimnego (pokrojonego na kawałki)
1/2 szklanki rodzynek (opcjonalnie)
1 łyżka śmietany 12% lub 18%

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    sorki pospieszyłam się i nie napisałam wykonania a naprawdę warto je zrobić - są pycha. Chciałam tutaj dodać ale nie mogę bo \"formularz zawiera błędy\" ale myślę że doradcy sobie poradzą z ciastem drożdżowym:) potem rozwałkować, posmarować nadzieniem zwinąć w rulon i pokroić w plastry. Upiec:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !