Sposób przygotowania

Ciasto rozwałkować i pokroić na kwadraty o boku 7, 5 cm. Każdy kwadrat posmarować pasztetem a potem musztardą. Kiełbaski usmażyć na maśle. Na brzegu kwadratu ułożyć kiełbaskę i zwinąć roladkę, zlepić brzeg. Piec w 180 stopniach. Przed podaniem posypać zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne i efektowne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna kolacyjka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    super,mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !