Sposób przygotowania

2 jajka gotujmy na twardo, obieramy, studzimy i drobniutko kroimy.
Cebulę drobniutko siekamy i podsmażamy na oliwie, a następnie mieszamy z odsączonym tuńczykiem, jajkiem, śmietaną, posiekanym szczypiorkiem i żółtkiem z trzeciego jajka.
Przyprawiamy.
Ciasto kroimy na prostokąty, na każdy wykładamy farsz, prostokąty składamy na pół i sklejamy brzegi.
Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i wkładamy do piekarnika rozgrzanego do około 200 stopni na 18-20 minut.
Podajemy z sosem chili.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychota !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne i pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    wyglądają rewelacyjnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne są :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    jeszcze takich nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Oryginalny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    nowe-logo
    Opublikowano

    Noruas

    o właśnie! takiego pomysłu szukałam! dzięki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !