Sposób przygotowania

Większe grzybki pokroić, mniejsze zostawić w całości. Na patelni podsmażyć cebulę, grzyby, dodać przyprawy. Wlać kilka łyżek wody. Dusić do miękkości. W razie potrzeby uzupełnić wodę. Następnie grzyby ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać śmietaną i przykryć serem. Zapiekać 20 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !