Sposób przygotowania

Rozdrobniony słonecznik uprażyć na suchej patelni. masło utrzeć z żółtkami, kostkę bulionową rozkruszyć, dodać do bułki tartej, dodać również natkę i słonecznik. Połączyć z masłem. Mięso pokroić na 4 plastry, posolić i oprószyć pieprzem. Olej rozgrzać na patelni, podsmażyć na nim mięso. Steki rozłożyć na blachę, na każdym dać warstwę panierki, podlać tłuszczem. Zapiekać 10 minut w 250 stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    ciekawe;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zjadłabym

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !