Sposób przygotowania

Fileta myjemy, tłuczemy na kotlety. Pieczarki myjemy, kroimy i smażymy, dodajemy wcześniej obraną i pokrojoną cebulę, doprawiamy pieprzem, solą. Warzywa dusimy. Ogórki kroimy, tak jak na frytki. Na potłuczone mięso nakładamy podduszone pieczarki z cebulą, na wierzch kawałki ogórka. Ściśle zawijamy kotlety na kształt gęsiego jajka. Roztrzepujemy jajko, dodajemy do niego szczyptę kucharka, namaczamy w jajku kotlety, następnie obtaczamy je w bułce. Podsmażamy na oleju, dusimy. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Zdjęcia 1 liga
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    musi byc pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie wyglądają takie złociutkie
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    coś w sam raz dla mnie
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    i dla mnie też
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    przecudnie wyglądają;)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    przepysznie brzmi
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Takie faszerowane filety są pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pychotka ten filecik :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !