Sposób przygotowania

poszatkowaną kapuste ugotować, odcedzić i wystudzić.mięso zemleć.żółtka utrzeć z łyżką tłuszczu, dodać do nich kapustę, mięso, 2 łyżki bułki tartej,podsmażoną cebulę i przyprawić. ubić pianę z białek i pomieszać z masą.masę włożyć do wysmarowanej tłuszczem formy, posypać bułką tartą i upiec.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    no ok...pomysłowe :) a ile czasu w ym piekarniku? i w jakiej temperaturce?
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ja daję na 180 stopni i az widzęze upieczone:) w kazdym piekarniku inaczej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    yhymmm czyli trzeba obserwować... oki :) a jeszcze zapytam w termoobiegu czy normalne pieczenie?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    aaa i czy trzeba naczynie przykrywać czy nie?
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie przykrywać,ja pieke normalnie, najwyzej na koniec daje termoobieg, bo na termoobiegu za szybko sie przypieka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aida

    ok, juz wszystko wiem :) dziekuje!
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    ciekawy pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !