Sposób przygotowania

Grzyby moczymy w wodzie ok. 2 h. Gotujemy w tej samej wodzie do miękkości. Studzimy, kroimy na drobno. Cebulę obieramy, kroimy, podsmażamy na maśle, dodajemy grzyby, farsz doprawiamy. Studzimy.

Z mąki, jajka, soli oraz odrobiny wody zagniatamy ciasto. Rozwałkowujemy, kroimy na kwadraty. Na kawałki ciasta nakładamy farsz, lepimy uszka. Gotujemy w osolonej wodzie. Podajemy do barszczu. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    moje ulubione!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    domowe są najlepsze
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne s ą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !