Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Prowansalska zupa czosnkowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

starty ser
5 łyżek
czosnek
2 główki
tymianek
1 łyżeczka
Goździki całe Prymat
3 sztuki
Sklep Prymat
oliwa
1/4 szklanki
bagietka
1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Prowansalska zupa czosnkowa

Posiekany czosnek zalać litem wody i podgotować. Dodać goździki i zioła, gotować 1/2 godziny. Bagietkę pokroić w kromeczki, ułożyć na talerzach tyle ile się da, polać oliwą, posypać serem i zalać wywarem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 18.01.2011 11:46
Bardzo szybka i pyszna zupa
rosik93 09.01.2011 23:54
Uwielbiam czosnek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak