Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Na tłuszczu podsmażyć mąkę pszenną i mąkę ziemniaczaną rozmieszać z zimnym mlekiem, mieszając zagotować. Następnie dodać pokrojony szpinak i zmiażdżony czosnek, doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Wszystko wymieszać z makaronem i zapiec w piekarniku ok. 20 minut. Pod koniec pieczenia posypać startym żółtym serem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię takie zapiekanki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Pyszne danie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !