Sposób przygotowania

Pomidory odparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kawałki. Pora pokroić w krążki. Rybę pokroić w kawałki, posolić i obtoczyć w mące, usmażyć na rozgrzanym oleju. Rybę zdjąć z ognia, dolać oleju, poddusić pora, po chwili jak będzie miękki dodać pomidory i dusić razem kilka minut. Do warzyw dodać śmietany, sok z cytryny, przyprawy, dokładnie wymieszać. Na koniec dodać rybę i dusić wszystko razem ok. 5 min. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcella

    Uwielbiam morszczuka;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !