Sposób przygotowania

Pomarańcze sparzyć, wyszorować szczoteczką, ściąć czubki i delikatnie wydrążyć miąższ i poszatkować go. Filet oczyścić i pokroić w kostkę, ugotować na kostce rosołowej. Kurczaka połączyć z miąższem, wymieszać z majonezem, dodać posiekany szczypiorek i pietruszkę, doprawić sokiem z cytryny, cukrem, solą i pieprzem. Masą wypełnić pomarańcze i chłodzić w lodówce przez 30 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    musi byc smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bardzo ciekawe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !