Sposób przygotowania

Mąkę wsypać na patelnie i ciągle mieszając prażyć ją na złoty kolorek. Wodę zagotować z solą. Pod koniec prażenia wlewać powoli wodę, cały czas mieszając, tak by nie powstały grudki, a jednolita masa. Boczek i kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na tłuszczu. Wszystko wymieszać razem i podawać. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    jak góralska to na pewno super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !