Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać oliwę, dodać drobno posiekaną cebulkę i czosnek oraz bakłażan pokrojony w kostkę. Smażyć około 10-15 minut. Następnie dodać mięso mielone, oregano, przyprawę do mięsa mielonego, smażyć około 15 minut. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i papryką mieloną. Ser twarogowy pokruszyć, wymieszać z jogurtem, przyprawić do smaku sola i pieprzem. Mięso wyłożyć na talerze, z boku położyć stożek jogurtu z serem, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być dobre
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę zrobić.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !