Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka osuszyć i pokroić ( z podwójnej piersi 4) - następnie natrzeć sola i pieprzem, zawinąć w plaster boczku. Potem zapiąć wykałaczką i układać na blasze posmarowanej tłuszczem. Piec w temp 180 stopni 30 minut. Z musztardy i miodu zrobić gładką marynatę i posmarować nią roladki po 10 minutach pieczenia. Pycha!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    Dodaje zdjęcie jednej samotnej roladki, bo cala blacha poszła ;P na imprezie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    magdalea

    muszą być pyszne::)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię takie mięsko.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !