Sposób przygotowania

Mięso pokroić i podsmażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę i czosnek obrać, cebulę posiekać a czosnek przecisnąć przez praskę. Paprykę pokroić w kostkę. Warzywa wrzucić do garnka z mięsem i dusić 10 minut. Dolać rosół i przecier pomidorowy wymieszany z keczupem, gotować pod przykryciem 45 minut. Przyprawić solą , pieprzem i mieloną papryką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię takie pikantne potrawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    to coś dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !